2015-08-15 4955 瀏覽
呢次係我朋友負責訂枱的, 訂了六點那一轉, 我地五點半已經到了門口, 但原來要有ref. no. 先可以編到枱的, 經了解係我朋友miss左個confirm booking call所以作放棄論, 我朋友話因為係3字頭電話號碼, 所以無接到電話! 甘唯有等已編枱號既客人先入, 我地就唯有等, 不過原來都有好幾位客人有類似我地既問題發生,大家都好無耐, 直到六點四個字左右, 已編枱既客人已入場開餐, 就開始處理我地無ref. no.既客人, 有客人已經等到發火同嘈安排混亂, 訂了枱又話要乜乜ref. no. 先可以食, 所以為勉搞大件事及造成更大既混亂, 經理先編枱給那個客人, 而其他客人就繼續默默等待安排, 我覺得甘既安排好唔公平!!終於入到去啦! 不嬲食放題我地都主攻食刺身為主的, 特別喜歡食蝦同帶子, 呢度既蝦都算大隻又好味, 而帶子都算厚身有口感! 好味呀!! 其他刺身就不過不失啦!!另一個我中意食既就係呢度既招牌極品磯煮鮮鮑魚, 上面配素翅, 食落好鮮味同夠彈牙, 推介!!平日放題絕不會點的手卷, 係呢度就一定要試下, 因呢度既海膽手卷出名正!! 的確名不虛傳, 海膽非常新鮮,
刺身拼盤
刺身拼盤
其他刺身就不過不失啦!!
極品磯煮鮮鮑魚
海膽手卷
平日放題絕不會點的手卷, 係呢度就一定要試下, 因呢度既海膽手卷出名正!! 的確名不虛傳, 海膽非常新鮮, 而手卷既size又細細件, 不會食一件就將你KO了!!
帶子酥盒
還有另一推介就是帶子酥盒, 好香既松露味, 酥皮又夠鬆化, 好MATCH呀!!
炸物
而炸物都唔太差, 係有D較為乾左小小...
甜品
甜品就未見得特別出色, 為份量細細份, 可以係尾聲時, 個肚無乜位時都可以試兩三款, 都幾貼心!!

是日既Haagen-Dazs雪糕清一色係士多啤梨味, 因為我地都唔喜歡食士多啤梨味, 唯有食大腳八同蜜瓜雪條, 不過真係有d失望!!