2018-09-22 595 瀏覽
小妹很喜歡哩間店舖的曲奇🍪款式很多又很新潮 而且食材配搭又有gimmick 所以令我印象好深刻😍🤩店員態度好好 好有耐性推介同介紹唔同味道的餅👍🏽👍🏽第一款味道 金鑽松露曲奇⚫️💎係由黑松露再配以竹炭製造 味道真係好香好濃 食左一塊會好想再encore!!😆😄第二款就是黑椒巴馬臣芝士曲奇🧀🍪咬第一啖已經食到好勁的黑椒味 但再食嘅時候 芝士味已經飄出嚟了🧀👍🏽哩個配搭真係好難忘 而家都想食返塊😄😀第三款味是 煙燻火腿曲奇🐷♨️🍪食得出有好濃烈的火腿🐷同煙燻味♨️每咬一啖都好香 層次非常豐富👍🏽☺️最後一款味 鯷魚曲奇🐟🍪鯷魚係意大利嘅特產🇮🇹出面賣曲奇的店舖好少用魚整曲奇 咬開嘅時候 味道係已經係口中撲哂出嚟 仲食到除左魚味外 應該仲係有加左㊙️制調味料🤔🤔所以真係好香~~~♨️♨️♨️整體嚟講 我好鐘意哩盒曲奇🍪係絕對會有回頭的機會 下次小妹又試下其他款先😛😋
2018-09-14
  • 鯷魚曲奇