餐廳: 鮨文
資訊:

2023-07-04 508 瀏覽
1. 預約 1:45pm, 2:07pm先有得入 ,7月嘅天氣請問係幾熱,企喺門口等食$2000一餐?!我真係覺得好不知所謂,追爆我兩日催我比$600訂金,就係reserve seats, reserved 而最後要等有冇攪錯?我諗真係冇食客會期待食2000蚊一餐係企喺門口熱住企喺度煎20分鐘!2. 滴晒汗成身濕晒入到去,一坐低立即上蒸蛋,好痴線!所謂嘅金箔少到隱約見到一兩點罷,唔覺特別好食。食咗兩啖真係按捺不住,問可唔可以要杯冰水,侍應都唔係幾好禮貌,叫我等佢做埋手頭上啲嘢先,最後兩個人滴晒汗都係比一杯冰水,真係好貼心。後來附送一客小食話唔好意思要你等,完全係機械式表達,我諗佢已經慣咗每日都係咁講。3. 所謂嘅刺身四品,我期望係4款唔同刺身,原來只係兩款 ,而每款兩件,都係用上大量醬汁,完全食唔到鮮味,點解要用咁多醬料覆蓋都唔使講明白。4. 將凍嘅海膽放落剛炸好嘅帶子再包紫菜,完全錯嘅配搭,帶子真係超熱,食唔出粒帶子鮮味,亦蓋晒海膽嘅味,我唯一可以讚係塊紫菜係脆嘅。5. 師傅應該仲病緊,啲咳聲同痰聲令人好擔心,處理壽司期間佢都要處理自己鼻水,我真心寧願餐廳告訴我他要休息叫我唔好嚟住,

5. 師傅應該仲病緊,啲咳聲同痰聲令人好擔心,處理壽司期間佢都要處理自己鼻水,我真心寧願餐廳告訴我他要休息叫我唔好嚟住,唔好勉強佢上班;同埋,佢件製服左下角真係好污糟,希望注意清潔。

6. 海膽杯嘅海膽份量超多,但品質超劣,我寧願減 1/2甚至 2/3,比返個高質嘅海膽。店員不停告訴我「呢個影相靚」,其實我係一個區外嚟搵好嘢食嘅人,唔係搵相影。

7. 我只係一個最近勤力加班所以想嚟獎賞自己嘅為食鬼,所以食完呢餐真係好氣憤,浪費了我努力賺來的金錢,嘢食唔新鮮,店員服務也沒有誠意,完全唔值$892仲要加一x2!