一間好多人排隊的鋪頭>< 今日終於走入去食晚餐。環境感覺很溫馨,坐位舒服。看著餐牌有好多唔同套餐選擇,如果多d人就可以選更多唔同食物。點選了Main set dinner// 南瓜湯與磨菇湯:食到每啖香味,, 濃郁的食材烹調,已經要俾滿分,好耐無試過食到咁有心機的餐湯。餐包:蒜蓉吐司,鋪滿蒜蓉在面頭,麵包外脆入面鬆軟。還額外點了一盤,因為太好味。沙律:放在主菜盤上,份量都非常多,味道新鮮的,芝麻醬亦很足夠,另外仲有黑醋汁。美國肉眼扒配意粉意粉:真係要讚,質感爽口,使用橄欖油煮,所以非常香口。肉眼扒:選了5成熟,做到肉嫩的效果,份量足夠,雖然醃料味略重,有點蓋過了肉汁部分,但牛扒的質感很不錯。西班牙黑毛豬鞍架配薯條採用有皮的薯仔,上面撒上了香草,這是喜歡西餐的其中1款薯塊,滿足了香港人口味,撒了些鹽調味。黑毛豬很香口,肉味非常突出,夠厚身易切,配上醬汁非常讚。這個真係要食!!!特色飲品:抹茶鮮奶&熱情果汽泡茶味道天然,沒有太多人工糖份。抹茶亦濃郁,與牛奶比例合適,非常好飲。
點選了Main set dinner//
美國肉眼扒配意粉
意粉:真係要讚,質感爽口,使用橄欖油煮,所以非常香口。

西班牙黑毛豬鞍架配薯條

特色飲品:抹茶鮮奶&熱情果汽泡茶