2024-01-22 21 瀏覽
元朗Oyster Season.味道:8/10🌟抵食:7/10🌟環境:8/10🌟.️今日帶大家嚟元朗試隱世高質西餐🍴店員非常熱情咁介紹唔同生蠔🦪小編最後單點咗4款生蠔,包括Gillardeau、Regal、Tia Maraa同Josephine😋全部都係師傅即叫即開,並幫食客排列好進食順序,非常新鮮好味😍另外,黑毛豬扒配松露忌廉汁非常值得介紹😆小編大概上年年頭都有嚟幫襯過一次,但當時覺得啲嘢食麻麻,原黎小店已經轉咗手!依家嘅豬排整得非常好味🤩香口多汁,配上醬汁更加係一流🐷.#香港 #食評 #foodie #食好西 #香港好去處 #香港美食 #拍拖好去處 #打卡 #元朗 #元朗美食 #元朗好去處 #生蠔 #西餐 #元朗生蠔
元朗
Oyster Season