2024-04-09 285 瀏覽
👍🏻餐前麵包,餐包餐廳係有焗,送上嚟嘅時候熱辣辣,加埋龍蝦湯都非常match, 加埋特別嘅sauce可以點,幾好食,呢個配搭上都幾特別,good!👍🏻龍蝦湯, 龍蝦湯嘅味道非常好食,絕對唔係用罐頭湯,我同朋友都非常欣賞,龍蝦湯味道非常濃郁,食得出餐廳嘅功架,入口充滿住龍蝦獨特既海鮮味,食到高級餐廳嘅味道!👍🏻牛乾菌湯,呢個湯味道入口非常特別,而且入口都可以話順滑, 湯帶有香濃菇味, 真係非常之正, 份量適中,鍾意牛肝菌嘅朋友絕對唔可以錯過呢一個湯👍🏻香煎法式比目魚 伴海鮮海皇湯,比目魚賣相靚仔,第一啖食落去肉質比較緊實,味道亦鮮美。餐廳係煎烹過程中火候掌握得非常出色,令到將魚肉兩面均勻咁煎至金黃色,外酥內嫩,個皮亦都保持到挺身,加埋海鮮海皇湯,味道更加昇華,同時呢個菜既煮法可以令到保持魚肉本身的水分和新鮮魚嫩滑既口感,呢個價錢嚟講性價比非常高,冇諗過食到咁高水準既法式比目魚👍🏻蕃茄汁鮮帶子海蝦意粉,餐廳用咗扁意粉,令到成個意粉更加容易吸入海鮮嘅精華,味道黎講呢個蕃茄汁同成個意粉配搭係幾好,再加上餐廳用咗新鮮嘅海鮮,令到口感更加昇華,無論帶子同埋海蝦都非常鮮甜,分量都幾多,每個人都差啲食

👍🏻蕃茄汁鮮帶子海蝦意粉,餐廳用咗扁意粉,令到成個意粉更加容易吸入海鮮嘅精華,味道黎講呢個蕃茄汁同成個意粉配搭係幾好,再加上餐廳用咗新鮮嘅海鮮,令到口感更加昇華,無論帶子同埋海蝦都非常鮮甜,分量都幾多,每個人都差啲食唔晒!
  • 黑松露牛肝菌蘑菇濃湯