2019-08-01 744 瀏覽
田中。一間元朗人必識既日本餐廳壽司刺身出名大件,價錢合理。壽司大件到未見過都唔信 壽司舊飯差唔多有一包tempo紙巾咁大包,上面既刺身都唔會偷雞,一樣咁大件中午食更加抵主要有四個套餐1. 三文魚腩飯 (最推薦)$~6x蚊 有湯/盒裝飲品 個飯除左有三文魚腩之外有甜蝦輔帶子有北寄貝。最正係佢會有四五塊紫菜係到可以瞬黎包飯食2. 手卷餐 (我未食過)3. 雜錦刺身餐 (食過一次) 完全無印象,價錢貴過第一個餐之外其實d料差唔多,都係甜蝦,帶子等,仲要無三文魚腩 (所以唔推薦)4. 十件壽司 (當中有三文魚壽司,帶子壽司,北寄貝,玉子,加州卷等) 一個正常男仔食呢個餐會覺得太飽 重點到喇!每次黎到都一定叫 蟹子沙律!絕無誇張 佢既蟹子沙律係本人心中既第一位佢既沙律醬唔會太酸,我食過有其他日本店既蟹子沙律個沙律太酸我唔太喜歡田中既蟹子沙律甜酸好適中,好多蟹子一撈次次都會倒瀉少少蟹子佢仲有刺身拼盤。刺身好厚好大塊。大家記得佢晚上好多人,用餐只限45分鐘。未入座已經要選擇定食咩如果係想同朋友慢慢傾心事食個飯呢到就唔適合
田中。一間元朗人必識既日本餐廳
中午食更加抵
主要有四個套餐
2. 手卷餐 (我未食過)
重點到喇!每次黎到都一定叫 蟹子沙律!
絕無誇張 佢既蟹子沙律係本人心中既第一位
田中既蟹子沙律甜酸好適中,好多蟹子
一撈次次都會倒瀉少少蟹子
佢仲有刺身拼盤。刺身好厚好大塊。
如果係想同朋友慢慢傾心事食個飯呢到就唔適合
蟹子沙律