2024-04-25 55 瀏覽
當日係公眾假期下午去食大概等咗15分鐘先入坐🤝🏻餐廳坐位不多裝修亦好普通,唯一勝在店員多👣但當日嘅坐位就係靠緊店員的位置,就不斷聽到聲音有點似去咗茶餐廳🍴感覺就真係不太好加上食物質素也很一般,與價錢不成正比真係有點失望😥🔸招牌千層芝士薯片 $48好耐之前見到呢個已經好想試😚但食落就真係好普通完全冇特別🥲只係薯仔切成薄片再加上忌廉同芝士🧀係有層次的但真的一般~🔸日式明太子蟹肉意粉 $98意粉真的不太行😣成個意粉係好多明太子但同意粉完全融合唔到😮‍💨意粉還意粉,明太子還明太子😶而且蟹肉嘅份量真係不多,存在感偏低,呢個價錢真係唔太值🤲🏻🔸招牌咸牛油焦糖窩夫🧇 $58叫上後唔洗3分鐘就上咗擺明就唔係即叫即整,窩夫只有微暖😅窩夫係脆身個隻冇咩口感而且有一點焦糖糖漿同cream👀咸牛油就真係唔太知係邊~🔸Tiramisu 咖啡 +$38真係有一層tiramisu 係咖啡上面☝🏻但tiramisu 冇咩咖啡同酒味💦加上味道係咸的,感覺有點奇怪🤔幸好撈勻後味道正常一點但價錢真係唔太值🫧🔸焦糖脆脆涷牛奶咖啡 +40同平時飲嘅有點不同,咖啡係另上的🙌🏻焦糖脆脆份量不多同好普通~🤤好味度 : 4/10🔙回頭

🔸招牌千層芝士薯片 $48

🔸日式明太子蟹肉意粉 $98