之前路過見到After Ten,一直都想試,今次終於可以食到🤪元朗又多一間cafe 可以食野打卡📸🍝黑松露雜菌意粉 💰98滿心期待既意粉比我想像中無咁好食,雖然用橄欖油炒,但意粉炒到有啲乾,可能個人口味唔同,我覺得黑松露配忌廉汁應該會好食啲😂🍝煙三文魚雜菌扁意粉 💰88依碟意粉贏左黑松露意粉🙈可能有汁既關係😗煙三文魚同忌廉汁超夾,所以我覺得3樣食物之中最好食非佢莫屬😋🫔奶油蘑菇雞肉可麗餅 💰78因為見到隔離枱食緊😂然後跟黎點,不過比想像中無咁好食,個皮配埋醬汁係夾既,只不過雞肉口感一般般,肉質有啲散,個人純粹覺得肉質唔討好😂🍵培茶Latte 💰38好夠培茶味😋而且唔會好甜亦唔會好膩~🔅整體而言,我覺得味道ok ,唔算話好特別,另外成餐飯食完後都有啲口乾,但係店內環境唔錯,可以影下相~

元朗又多一間cafe 可以食野打卡📸
黑松露雜菌意粉

🍝黑松露雜菌意粉 💰98

煙三文魚雜菌扁意粉

🍝煙三文魚雜菌扁意粉 💰88

奶油蘑菇雞肉可麗餅

🫔奶油蘑菇雞肉可麗餅 💰78

🍵培茶Latte 💰38
好夠培茶味😋而且唔會好甜亦唔會好膩~
煙三文魚雜菌扁意粉