2021-05-20 260 瀏覽
呢間cafe開左一排,見佢裝修都好適合打卡,充滿歐陸風情,諗住趁假日就去打個卡,但都幾多人排隊,大熱天時要排隊等位真係要好大決心啊!同埋店內都好多人,影唔到室內環境,正係影到門面,都唔太打到卡,不過食物質素幾高質,下次我會揀個平日黎多次😆— — — — — — — — — — — — — — — — — — — —【香燒焗豬肉眼配肉桂蘋果醬】$98呢個豬肉都幾有驚喜,好厚身,雖然切落去都幾難切,但食落又唔會好硬,而且重幾Juicy,配肉桂蘋果醬都幾夾,肉桂嘅味道正好中和到豬肉嘅油膩感,我都幾中意呢個配搭。豬肉底下薯蓉都幾多,仲有啲粟米、蘿蔔、蘆筍,真係超飽!— — — — — — — — — — — — — — — — — — — —【韓式泡菜免治雞肉芝士配薯條】$88餐牌冇寫佢係漢堡,見到人地叫先知原來係漢堡,即刻叫黎試吓😆 漢堡嘅雞肉好厚身,除咗泡菜,仲有蕃茄、生菜等配料,佢嘅泡菜味唔算好搶,酸酸地幾清新,係一個好食嘅漢堡!😋— — — — — — — — — — — — — — — — — — — —跟餐有餐湯及飲品($28或以下飲品),其他飲品半價優惠。【香橙芒果薄荷梳打】、【

【香燒焗豬肉眼配肉桂蘋果醬】$98

【韓式泡菜免治雞肉芝士配薯條】$88
韓式泡菜免治雞肉芝士配薯條

跟餐有餐湯及飲品($28或以下飲品),其他飲品半價優惠。

【香橙芒果薄荷梳打】、【西柚檸檬梳打】跟餐$23(原價$46)

天氣太熱真係忍唔住要飲番杯凍野,不過怕太涼嘅我,杯野一上到嚟我就會整走晒啲冰🤣 天氣熱飲水果味梳打真係好爽,呢間嘅飲品都好好飲,唔會死甜,又唔會似藥水!

整體黎講,回頭率好高!
韓式泡菜免治雞肉芝士配薯條