·元朗一流台灣菜😋只此一間台灣羅東肉焿番💛💛💛💛💛 ·~~~~~~~~·1️⃣2號乾拌麵餐($67)*乾拌麵估你唔到咁好味!😍😍😍個汁拌起麵上嚟真係好正,個汁有好多肉碎喺度,甜甜辣辣咁,又有啲肉味同埋芫荽,撈埋一齊食真係好惹味好正😋😋💯💯💯💯💯*至於個湯肉丸,有三粒丸,有兩粒墨魚丸,一粒唔記得左係牛丸定冬菇丸,湯嘅味淡淡地冇咩味,可能係俾你拌麵,但最後都冇飲到,因為個拌麵就咁都好好食,淨係食晒啲丸,我返晒成個湯😂😂(score: 5/5)•2️⃣滷肉飯(細)配半隻流心蛋($31)🍚🥚*滷肉飯個味道都唔錯,半肥瘦嘅肉碎同汁撈埋飯食都唔錯,小編今次食飯底嘅飯有啲爛同腍,但朋友話之前食唔係咁,要幫佢平反😂😂😂咁有機會我再試多次啦🤣🤣(score:4/5)•3️⃣仙草芋圓3號($36)*有三式芋圓、波霸白玉珍珠同埋爆珠,三式芋圓有3款大家都熟悉嘅味道,非常煙韌入味😍😍😍至於波霸白玉珍珠估你唔到有驚喜,原來都係煙韌嘢嚟嘅,細細粒撈埋食都好正😆😆😆爆珠就有少少甜,而入面仲有黑珍珠,都好煙韌😋😋底下全部都係仙草,仙草係有味甜甜地,配埋都好味😛😛(score: 5/5)··其他:*除咗呢啲美食之外,佢仲有炸物同台
元朗一流台灣菜😋
只此一間
台灣羅東肉焿番
💛💛💛💛💛
~~~~~~~~
1️⃣2號乾拌麵餐($67)
(score: 5/5)

2️⃣滷肉飯(細)配半隻流心蛋($31)🍚🥚
(score:4/5)

3️⃣仙草芋圓3號($36)
(score: 5/5)
其他:
*除咗呢啲美食之外,佢仲有炸物同台式鐵板吐司🍞都出名,即係啲爆餡芋泥紫薯既吐司😌😌之前外賣試過,唔係熱辣辣食,但今次都已經帶咗好多嘢食,有機會下次再試
評分👑
賣相:✨✨✨✨
味道:👅👅👅👅👅
價錢:💰💰💰💰
推介:⭐️⭐️⭐⭐⭐
(5分滿分)
~~~~~~~~~~
滷肉飯(細)配半隻流心蛋
仙草芋圓3號