跟好友在荃灣相聚,要找個舒服嘅地點閑談一番,食物又想揀有點質素的,這時想起到這家Cafe。開業已有一段時間,仍然好多人排隊,質素應該有相當保證吧!我地2人點選左:*菠蘿荔枝烏龍茶賣相幾靚,友人說味道唔錯。*美式香濃咖啡店員說可以揀加奶或齋啡,我揀左加奶,少冰,咖啡味香濃,揀少冰就不會溝淡咖啡香味。*海蝦蟹子沙律這款值得一讚,有油醋汁和芝麻醬可選,我地揀左芝麻醬。有6大隻大蝦,蟹子大大粒,有咬口,醬汁份量適中,唔會覺得好肥膩,味道好清新。另外揀左All Day Breakfast, 傾得太投入,忘了拍照。大大份,製作認真,2人份量都夠食。最欣賞係黑松露炒蛋,好香,好美味 ! 值得encore的Cafe, 食物質素好,服務態度也ok !

我地2人點選左:

*菠蘿荔枝烏龍茶
賣相幾靚,友人說味道唔錯。

*美式香濃咖啡

*海蝦蟹子沙律