餐廳: 百樂潮州酒家 (時代廣場)
資訊:

2023-04-07 2392 瀏覽
上次試過尖沙咀分店今次是銅鑼灣分店叫咗好幾樣嘢,其中糖醋麵同燒賣仲有芋泥算係比較出色只可惜糖醋麵只係煎咗一邊,燒賣大大粒,好味。至於芋泥唔會太甜,亦都唔會太多豬油,一人食一碗都唔會覺得太油膩本身對普寧豆腐有好大期望,只可惜唔夠脆身,亦都唔算滑,的確係有啲失望另外叫咗嘅嘢全部都係非常一般,包括有腸粉,春卷,叉燒包,韭菜粿,鹹水角,蘿蔔糕等等整體嚟講價錢同味道唔成正比,我覺得價錢偏貴,老實講呢個價錢我會更加推薦金燕島潮州菜,尤其係佢嘅普寧豆腐超好食另外,環境嚟講,就真係非常唔推薦,極度極度迫
上次試過尖沙咀分店今次是銅鑼灣分店
叫咗好幾樣嘢,其中糖醋麵同燒賣仲有芋泥算係比較出色

另外,環境嚟講,就真係非常唔推薦,極度極度迫