2018-11-25 1062 瀏覽
睇了某youtuber介紹「轉角.見」這店,一家人專誠出去試試。但發生了一段一插曲....為免要等位,在openrice睇定開門時間,點知.........12點到了還未開門,問一問店員說:今天有要事會延遲到1點才開門!那就行個圈等等啦!點知1點準時到達,已全場滿座what.......一心來到,唯有照等啦!言歸正傳今次我們就叫了「型男漢堡、煙肉漢堡、沙嗲雞堡同蝦多士」因為加飲品就可送細薯條或沙律,所以我地就叫左「玫瑰咖啡、特濃花生奶昔同Oreo 奶昔」。雖然今次等位就耐左d(45分鐘),但食物送上嘅速度都算快。型男漢堡:流心蛋生熟程度剛剛好,唔會咬落去就流晒出來,而醬汁就比效清新,好juicy煙肉漢堡:比效普通,沒有什麼特別醬汁,但牛肉仍有肉汁,juicy沙嗲雞堡:醬汁好似食緊沙嗲串燒一樣,雞扒唔嚡,幾好味,一樣好juicy!蝦多士:可能因為蝦同麵包一起炸嘅關係,熟嘅時間唔一樣,所以麵包就比較燶,但整體都好好味薯條:非一般粗薯,好脆,好味飲品:三杯各有特色,每杯飲品嘅味道完全同名字相符。奶昔唔會死甜,試「轉角.見」的食物唔錯,真的價廉物美但如果開門時間可以準時少少就更加好喇!
睇了某youtuber介紹「轉角.見」這店,一家人專誠出
煙肉漢堡
去試試。但發生了一段一插曲....

what.......
一心來到,唯有照等啦!言歸正傳
雖然今次等位就耐左d(45分鐘),但食物送上嘅速度都算快。

薯條:非一般粗薯,好脆,好味

「轉角.見」的食物唔錯,真的價廉物美
但如果開門時間可以準時少少就更加好喇!

型男漢堡
蝦多士