2023-01-15 532 瀏覽
☺️ 依日喺西營盤遊走嘅時候,經過見大名鼎鼎嘅中指貓,再望望餅店名,即刻決定買啲蛋糕返屋企食![ 亂闖試食 ]🍰 紙包蛋糕 😋😋😋😋😋傳統老餅店甜味紙包蛋糕嘅味道!😚 畀咗一件老人家試食,都好滿意,話係以前傳統味道,口感鬆軟。佢哋仲印咗自家制嘅圖樣喺蛋糕上,帶啲新潮感覺!🥳🍰️ 班蘭蛋糕 😋😋😋😋有微微班蘭嘅香甜味,蛋糕都係好鬆軟,比紙包蛋糕大個少少。☺️下午茶 💵 約港幣$20/人 💁🏻‍♀️ 有得打卡,又食得返傳統餅店嘅味道!小店仲有好多傳統糕餅賣㗎!大家去開西營盤,不妨去幫襯下!😉 好搞笑㗎!佢哋仲提供兩盤Mirror同Error嘅月餅模型畀大家打卡影相㗎!🙆🏻‍♀️ 最後,喜歡嘅話,歡迎follow @foodirectory.hk !

[ 亂闖試食 ]
🍰 紙包蛋糕 😋😋😋😋😋