2023-01-06 991 瀏覽
好耐之前喺葵廣去街都有見過一次,已經好想試,今次一齊班friend一齊試多啲唔同味!唔知好唔好飲呢~ε-(´∀`; )-粉紅莓好堅果奶蓋茶好香士多啤梨味喺堅果奶蓋嘅配合之下士多啤梨味唔會好奇怪兩者好夾!呢一杯會試多幾次(((o(*゚▽゚*)o)))推薦指數:✨✨✨✨✨-滿杯葡萄提子味有啲奇怪個感覺好似飲緊整溶咗嘅瑞士糖可以當佢係提子沙冰覺得可以唔使落咁多糖漿有啲奇怪叫咗微甜都係好甜推薦指數:✨✨✨✨✨-繽紛火龍果奶蓋茶火龍果同奶蓋,其實都係一個新奇嘅嘗試,覺得火龍果味唔係咁重,但係整體嚟講兩隻都好夾嘅呢一杯我覺得唔會話好甜推薦指數:✨✨✨✨✨-焙香堅果奶蓋烏龍茶烏龍堅果奶蓋茶Nuttea一定要叫堅果奶蓋,雖然佢好似係冬天限定,但係堅果奶蓋嗰陣味真係冇得頂焙香烏龍奶蓋俾就咁烏龍奶蓋多一陣燒嗰啲茶葉嘅味道兩者各有特別之處,我覺得可以兩隻都試!推薦指數:✨✨✨✨✨-原磨堅果奶平平無奇,但係都唔算話好差有時想飲熱嘢嘅時候,可以試吓!推薦指數:✨✨✨✨✨-相比起普通嘅珍珠奶茶嚟講,呢間可能會貴少少,但係比較健康-NUTTEA (鴻力工業中心) (九龍灣)九龍灣宏冠道6號鴻力工業中心B座地下B1B
粉紅莓好堅果奶蓋茶
好香士多啤梨味
喺堅果奶蓋嘅配合之下
士多啤梨味唔會好奇怪
兩者好夾!
呢一杯會試多幾次(((o(*゚▽゚*)o)))
滿杯葡萄
提子味有啲奇怪
個感覺好似飲緊整溶咗嘅瑞士糖
可以當佢係提子沙冰
覺得可以唔使落咁多糖漿
有啲奇怪叫咗微甜都係好甜

繽紛火龍果奶蓋茶
火龍果同奶蓋,其實都係一個新奇嘅嘗試,
覺得火龍果味唔係咁重,但係整體嚟講兩隻都好夾嘅
呢一杯我覺得唔會話好甜

焙香堅果奶蓋烏龍茶
烏龍堅果奶蓋茶
焙香烏龍奶蓋俾就咁烏龍奶蓋多一陣燒嗰啲茶葉嘅味道
兩者各有特別之處,我覺得可以兩隻都試!
原磨堅果奶
平平無奇,但係都唔算話好差
有時想飲熱嘢嘅時候,可以試吓!
推薦指數:✨✨✨✨✨
相比起普通嘅珍珠奶茶嚟講,呢間可能會貴少少,但係比較健康
NUTTEA (鴻力工業中心) (九龍灣)
九龍灣宏冠道6號鴻力工業中心B座地下B1B1號舖