2023-12-04 294 瀏覽
尋覓街口那熟悉的地方,按下暫停鍵,悠然下午 放空腦袋 燃起話閘子 簡約既奶油風鋪面設計,一眼明瞭主題,而鋪面打卡更有種不經意悠閒既感覺。舖內都有個專屬打卡既吸睛之位。出片率好高~而尼間餐廳主打歐洲風格既cafe,漫漫時光,適合三五好友,與你暢談~舖內餐具都用歐洲既簡約優雅,更加悠閒~Crispy Gee 睇擺盤就知道廚師既審美一定唔差,深得女仔打卡心~而豐富層層加碼中營養搭配剛好,酥炸雞扒真係意想不到連炸皮係搶住來食,正真係做到酥脆而係香口,仲有點帶甜~雖然係酥脆,但係食多唔會過分油膩,乾。雞扒肉質嫩口,配上水波蛋,真係一絕睇來廚師炸雞扒火候拿捏得好好,都拿捏左我個胃,終於找到心意既炸雞扒啦~ 仲有窩夫餅做底,配搭牛油果同雞扒係好夾Treat Day 健康輕食要試下佢,下午茶都可以夠曬營養,健康既南瓜豆泥無論搭配香滑炒蛋或者係炸致酥脆既西蘭花🥦都係一個唔錯既豐富口感,低卡份量既碳水,優質蛋白同健康纖維,食得睇得又冇壓力,女仔一定要試下佢Tree Latte 最新推出左抹茶聖誕樹latte肯定要試下,提早過番個有趣聖誕cafe~ 抹茶聖誕樹係雪地等住注入latte靈魂,親手倒入la
尋覓街口那熟悉的地方,按下暫停鍵,
悠然下午 放空腦袋 燃起話閘子

舖內都有個專屬打卡既吸睛之位。出片率好高~

Crispy Gee
仲有窩夫餅做底,配搭牛油果同雞扒係好夾

Treat Day

Tree Latte
最新推出左抹茶聖誕樹latte肯定要試下,提早過番個有趣聖誕cafe~ 抹茶聖誕樹係雪地等住注入latte靈魂,親手倒入latte係聖誕樹入面真係好中女仔心裡~

Flash Green
入面雖然加左羽衣甘藍,但係冇草青味,反而係有蘋果香蕉菠蘿檸檬等好fresh~主打健康唔加糖加色素,係原材料製成既果汁冰沙~
  • Crispy Gee
  • Treat Day