2015-10-05 1139 瀏覽
中秋假期買左飛去旺角睇戲,順便揾左依間試下佢個 lunch , 見到其他食評 有讚亦有彈,其實好多食評都信唔過,就算啲神級食評介紹都係假,自己去食就最真,當日打去book左,店員都幾有禮貌,佢係屬於最高一層,裝修都唔錯,個view幾好,夠高夠開掦,服務員帶位時都有提我哋如果坐太近窗的位可能會太曬,都算幾細心!今次我點左和牛漢堡同三文魚沙律lunch set ,佢湯同沙律都要每様再加$18!等左一陣,佢比人大受批評嘅包同湯就到左,個包仲暖暖哋,其實個包味道真係多突出,但當我叫個店員比牛油我加埋一齊食之後,好食好多!再配埋佢個南瓜湯,又夠熱又夠濃,唔錯唔錯!到個沙律,其實個份量真係少啲,但又幾好食喎,所有嘢都好新鮮!和牛漢堡,我最鐘意佢個包裡面煎到少少燶,脆脆哋,外面又鬆軟,而個和牛漢堡又好多肉汁足料,旁邊啲薯條都炸得唔錯!到個三文魚沙律,都中規中舉,佢個薯仔沙律係我鐘意嘅style !可能因為係最高又係正正中午太陽最勁嘅時候,越食越熱,最後我點左一個熱一個凍咖啡,都好細心比個凍糖水我!而熱咖啡味道都唔錯,所以唔駛加三十要即磨都得!總括嚟講,依個價錢嘅lunch 有依啲質素依個地方同vie
總括嚟講,依個價錢嘅lunch 有依啲質素依個地方同view完全ok!我會返嚟再食佢個和牛漢堡的!
凍咖啡
熱咖啡