2024-04-02 9 瀏覽
首先,讓我來分享一下🍗花雕醉雞翼🍗煮完都帶點酒香!肉嫩清甜!鮮淮山口感好爽脆,味道仲幾鮮美😌是火鍋中的經典配料之一。粉絲沾上湯汁,啖啖惹味,口感又夠彈牙,好食過出邊唔少鋪頭。澳洲牛舌色澤亮麗、脂肉均勻,肉味香濃,薄薄一片口感嫩滑!每一塊都展現了對於食材品質的追求。咀嚼時散發出濃郁的牛肉香氣,令人垂涎欲滴。值得一提嘅係手切霜降牛頸脊採用本地牛隻,肉質鮮嫩,牛味香濃既不肥膩。柔軟綿化,品嚐到肉汁豐盛的口感,滿足食肉獸的ME!熱辣辣煮滾後馬上上枱,杞子花膠膠原鍋湯頭超鮮甜,花膠口感軟嫩,口感滑順。杞子花膠膠原鍋好濃郁好足料😍 超級好飲🙈 未開始打邊爐我已經飲咗幾碗湯🤣充滿骨膠原,十分適合滋補養顏的女士。