2024-03-01 202 瀏覽
今日約咗閨蜜係荔枝角附近食飯,就系呢間超級正既馬相喇!每次來都食得好飽,而且食物既質素都好高。【暖羊羊海鮮火鍋放題--先飲胡椒花膠湯--任食惹味羊腩煲--蒸海鮮--任食肉類海鮮火鍋】🍊首先要介紹個美國牛肩胛 🍊真系覺得肉質鮮嫩🍊牛肉🥛味非常香濃,同個湯底出奇地夾,配搭埋一齊之後,唔會覺得好漏。另外,🍊多款海鮮任食,連鮑魚也可以,鮑魚肉質真系好爽口,因為夠新鮮所以點少少醬油已經好味爆燈!真系可以涮餐飽🍊 🍊蔬菜都唔錯架,脆肉瓜,玉米等等,全部都系任食,超新鮮🍊羊腩煲🍊 🍊,超級濃味,夠曬惹味!真係值得一試!🍊任食🍊次次都一定係叫佢。食物評分:8/10        環境評分:9/10                 總體評分:8.2/10