2021-04-25 435 瀏覽
今日同樹熊仔去佐敦,搵下有咩餐廳試下。經過依間小店個名咁特別,之前見過好多人等緊,難得見到晚市無咩人就一於入去試下啦!餐廳入面裝修好特別,好多舊式擺設。樓底好高,好有空間感。😇😇話說近來好想explore好想嘅All Day Breakfast, 入到去已經即刻唔洗唸,直接叫呢個 “啱啱好全日早餐”。☀️好豐富,令我最驚喜係個多士! 唔好以為佢燶左,其實佢應該係特別炮製過,好香,好脆,好似好好味嘅蒜蓉包咁,夾埋滑蛋食就最正。😋 半條香蕉都有驚喜架! 上面有燒過嘅焦糖,脆脆的! 美中不足係無我鍾意食嘅茄汁豆,overall相當唔錯!樹熊仔點左個 “素素全日早餐”,分別在於無左我啲煙肉和腸,取而代之有露荀。樹熊仔好快就食哂🤣🤣 男仔食可能覺得有點細,不過之後我地都慢慢飽肚,之後都食唔落其他野喇✌整體而言,呢間cafe好舒服 (可能今日晚市真係幾少人),食物好味滿足,店員有禮貌,可以再來😆😆
啱啱好全日早餐
素素全日早餐