2020-09-26 2749 瀏覽
好耐無黎小南國,估唔到多咗咁多菜式。疫情期間,要搵間企理又坐得舒服,價錢又合理嘅真係唔易,小南國俾我感覺都唔錯,食得安心!水煮牛肉,我老公好喜歡,佢話好夠味,對我黎講就較辣!萵荀絲,萵荀好新鮮,清清地啱我口味!炸豬手,估唔到咁脆,呢個真係炸得好香脆,又唔會好乾!小籠包,必食!我一向對小籠包好有要求,呢個不錯,皮薄多汁,好味到我再叫多一籠!招牌炒飯,呢個就正常味道,有油香味但又唔會好油嘅感覺!香蕉豆沙窩餅,呢個我出面未見過,一般出面只係豆沙,呢個加咗香蕉,香蕉熱辣辣好正好香,特別要讚係個皮煎得好香脆,香蕉加豆沙好夾!我見佢哋個四人套餐好似幾抵食,不過我哋只有二人所以無叫呢個餐!當晚有九成坐滿,見啲侍應都好忙,我見隔離枱仲係咁問人解釋幾款菜式係乜嘢,但係個侍應生都好有禮貌咁介紹,呢樣都值得一讚!
水煮牛肉,我老公好喜歡,佢話好夠味,對我黎講就較辣!

萵荀絲,萵荀好新鮮,清清地啱我口味!

炸豬手,估唔到咁脆,呢個真係炸得好香脆,又唔會好乾!

招牌炒飯,呢個就正常味道,有油香味但又唔會好油嘅感覺!

2020-09-20