2023-06-09 158 瀏覽
Outdark🇰🇷呢間韓國餐廳係尖沙嘴和旺角都有分店,我係open rice book位,幸好book到19:00pm可以同朋友食個Dinner芝士炒雞一上檯就有重量級的芝士,職員過來幫忙開爐,亦會在旁邊將芝士和雞炒埋一齊,個爐旁邊都有紫菜飯、泡菜、菠蘿、蛋,略嫌蛋有啲鞋口,但雞唔會係好辣,啱我呢個唔食辣的。泡菜煎餅煎餅適合素食的朋友仔,煎餅個口感唔會好厚粉,即叫即製食落都係熱+脆口,吉列蝦飯卷呢個飯卷用料十足,同埋用筷子夾起唔會好容易散開,配埋千島醬一齊食我覺得好正😋值得大家要試由於呢間店舖比較旺,用餐時間只有1.5小時,感覺食得比較急,當你食咗一個鐘頭之後佢就會攞張單過嚟提示你仲有半個小時用餐時間。但係整體都係幾好食
Outdark🇰🇷