2021-04-09 1690 瀏覽
平日下午2點到,等了10分鐘就有位 上菜速度:快 服務態度和速度:好+快👍🏻食物質素:幾好,之前食過幾次新豬肉都覺得好麻麻,但今次叫左兩個新豬肉既dish都覺得幾好食 不可能漢堡包:個包有烘過,外脆內軟👍🏻 新豬肉漢堡加半融芝士幾好食👍🏻仲有洋蔥同火箭菜中和返,食落唔太膩👍🏻番薯條:平日唔太仲意食番薯條既我都覺得今次呢個幾好,番薯條外脆內又軟又甜👍🏻日式咖喱吉列豬扒意大利飯:新豬肉吉列豬扒好食👍🏻d 菇都好大粒👍🏻 仲有兩片蘋果,同日式咖喱好夾,食落都無咁膩 圖中已是少飯份量,作為正常食量既女子,我最後都食唔晒d意大利飯😅😅 真心建議素年可以減少食物既份量,以免造成浪費🙈(因為見到其他顧客好多都會食淨/ 要打包🙈) 後記:食完之後都幾口渴(雖然已經有餐茶飲),所以都可能有d味精🙈
平日下午2點到,等了10分鐘就有位

上菜速度:快