餐廳: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
資訊:

2020-08-28 131 瀏覽
今日咁啱要過去中環,4點幾發現全日冇食過嘢,天氣濕濕粒粒,就好想去食辣野。之前唔記得咗睇乜嘢介紹,提及「瘋狂小面」,好啦既然今日係中環,就即管試一試。今日點咗呢碗「瘋狂肥腸面」加牛舌,嗱,我平時食譚仔呢就食中辣嘅,呢碗麵嘅辣度啱啱好,香辣得嚟又唔會太搶,仲有陣陣嘅麻椒味,好似一碗少油嘅麻辣火鍋湯底,個麵好好食,唔知係唔係自己品牌呢,有少少彈牙之餘又唔會太粉,個大腸好好食,唔太多肥膏,肥度適中,而我另加嘅牛舌就係薄切嘅,我覺得個厚度可以索晒啲湯汁,幾好。食物質素就幾好,不過唔知係唔係我去嘅時候冇乜人,所以係完全無service,

瘋狂肥腸面

2020-08-28