2023-08-15 140 瀏覽
起附近食完蘇媽蘇媽,就搵甜品繼續下半場🤣黎到The One去左一直都想試嘅Gram,好彩今日8點半時段都有位,唔諗咁多即刻入去🤣店員同我地推薦招牌梳乎厘Pancake,話岩岩新鮮出爐,數量有限,咁就即刻嗌左,嗌多杯野飲🥞超人氣招牌梳乎厘班戟 $138見到店員拎過黎都已經搖搖下🤣🤣🤣可想而知幾咁鬆軟🤣上枱已經覺得好香,好快相機食先之後已經開動了🤤🤤店員講解左有牛油Cream,糖漿3種配搭可以試👍我就試左牛油😚切落去超鬆軟,熱辣辣牛油已經融左入去,好香😋入口勁鬆軟,奶香同蛋香味重,超正!☕️熱朱古力 $38拉花好靚😆唔捨得飲左2秒🤣飲落去上面果層奶泡好正,下面朱古力飲得出係熱奶加朱古力整既,唔係人地用粉沖,又夠味又夠滑,好好飲🤩成個餐廳裝潢都好舒服,野食又好食,開左咁多年都好食👍👍👍

🥞超人氣招牌梳乎厘班戟 $138
招牌梳乎厘班戟

☕️熱朱古力 $38

成個餐廳裝潢都好舒服,野食又好食,開左咁多年都好食👍👍👍
2023-08-14
招牌梳乎厘班戟