2015-11-14 1557 瀏覽
因為放工離左又一城睇戲既緣故,所以睇完戲就選擇左離呢度晚餐。可能因為我地睇完已經9點幾,所以唔使等位就有得入去啦,記得對上一次離已經系成年幾前既事! 呢餐兩個人食,點左兩個主食+一個小食。燒帶子墨魚忌廉汁意粉記得對上次離都有點呢個,依然系好好味啊!!! 帶子煎得幾香,主要系個墨魚忌廉汁好香好濃味,同意粉口感好夾。 同朋友講笑話...食呢個既時候大家唔可以開口講野,哈哈!!大蝦西柚芒果蕎麥麵呢個系新嘗試,之前從未試過。睇餐牌個賣相就覺得好清新好吸引,所以決定試下 果然無令人失望啊!! 大蝦好爽,個醬汁酸酸甜甜好香好好味!成個感覺好清新開胃!蕎麥麵凍凍地加埋個醬汁真系好好味!!水牛城雞翼見到隔離檯食緊,好似幾好味甘,所以我地都點左呢個  醬汁好好味!!主食前食好開胃啊!雞翼好大隻好厚肉,可能因為實在太肚餓,每人食完兩隻我仲想再食..總結: 食物水準依然好出色! 呢餐大滿足啊!
呢餐兩個人食,點左兩個主食+一個小食。

燒帶子墨魚忌廉汁意粉
 同朋友講笑話...食呢個既時候大家唔可以開口講野,哈哈!!

大蝦西柚芒果蕎麥麵
大蝦西柚芒果喬麥麵

水牛城雞翼
見到隔離檯食緊,好似幾好味甘,所以我地都點左呢個

總結: 食物水準依然好出色! 呢餐大滿足啊!
2015-10-26
大蝦西柚芒果喬麥麵