2023-12-01 175 瀏覽
首先多謝老闆Bobby熱情款待,我從來未喺香港見過一個餐廳人咁有heart♥️青口一定係必食嘅item,好食到一個點,唔知以為自己去咗歐洲。Set dinner設計得非常好,因為唔使諗咁多。$500樓下嘅set dinner USDA prime肉眼扒好食到黐線,廚房細細竟然做到咁嘅質素,好好嘢👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻頭盤嘅沙律同埋蕃茄湯唔使講啦,從來唔鍾意蕃茄湯嘅我都要舉起兩隻手指公,真係好好味🥸😎😋舖頭裏面所有有酒精嘅飲品嘅就係你估佢唔到。好多item都係周遊列國嘅我從來都未見過,今次真係飲到我好驚喜🥳🥳🥳甜品係Apple Crumble,都好食嘅,但係下次我會叫老闆換杯咖啡俾我,因為我飲到好飽😅從來我唔鍾意去卑利街就係因為我唔鍾意條斜路,但係呢一間餐廳Le Moment一定係我2024年同所有朋友慶祝生日嘅地方!