2024-05-08 5 瀏覽
佐敦呢一間雞煲火鍋店 性價比都幾高 嘢食嘅選擇好多🤣而且位置闊落 非常適合 大家可以同屋企人或者朋友一齊嚟.先講吓個雞煲 小編覺得雞肉幾嫩 同埋份量都非常之對得住個價錢🙂‍↕️一嚟到就聞到超級香🤣小編好鍾意食芫荽見到咁多芫荽真係好開心😂 個醬汁好入味 啖啖雞肉都食到🤣之後就係火鍋嘅部份🍲 首先我哋就揀咗新鮮豬筒骨湯底 小編覺得真係有驚喜嘅 因為冇諗過入面會有咁大條豬骨喺到😆 真係用咗真材實料㗎😆然後可以喺點餐紙上面任揀任叫 點餐紙上面有四隻顏色 下面三隻顏色嘅都係無限任叫🤣 上面最頂嗰格都可以叫 不過有啲就要額外再加錢🤣個火鍋仲配咗一碟 本身係要加錢嘅極品肥牛🐮 牛肉嘅質素唔錯 食落去唔會韌 牛味都尚算香濃👍🏻其他配料方面 啱啱都有講過就係好多選擇 小編好鍾意食丸… 呢度真係滿足到小編🤪 仲有好多魷魚、魚肉等等 鍾意食海鮮嘅人都可以食到🤣 豬頸肉、五花肉都有👍🏻 而且質素都唔錯 最搞笑係連牛筋都有🤣 唔係好多火鍋店會提供👍🏻最後仲可以去唧雪糕 🍦 有幾款配料可以配搭 收尾食個雪糕真係啱啱好🤣總括而言 小編都幾滿意 🤣 個價錢都幾公道🥰 而且咁多嘢食真係咩都抵返晒👍🏻.大鍋口海鮮火鍋專門

大鍋口海鮮火鍋專門店
📍佐敦彌敦道219號莊士敦廣場12樓
#吃貨日常#香港#茶餐廳#Cafe#麵包#西餐#中餐#日本菜#韓國菜#泰國菜#堂食#好西#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk