2023-06-06 276 瀏覽
又係佐敦之友推介佐敦食肆,今次介紹依間湘菜,因為佢用料地道,味道正宗,最重要係價錢合理。雖然佐敦有好多湖南或者川菜,而且佢哋都係正宗四川人開,但我最喜歡還是依間。最推薦的菜色為1)農家一碗香,其實只是將雞蛋,豬肉和青椒炒埋一齊,但真係非常香口,而且非常好送飯。。。正!2)剁椒魚頭,魚很入味,不會魚還魚,汁還汁。我經常都看到一個人來叫一個白飯,一個剁椒魚頭,非常好味!3)干鍋大腸, 大腸超入味,不會像出面有些店炸到很乾身,送酒一流最不推薦是夫妻肺片,比外面差很遠。還有經常森寶啤酒也沒有貨,這個也讓人很失望。Fighting brand係比較不賺錢,但如果是這樣索性唔好賣,總好過這樣誤導客人。幾枝啤酒連加一大概$5xx。

最推薦的菜色為

幾枝啤酒連加一大概$5xx。

• 農家一碗香,剁椒魚頭