2023-05-07 90 瀏覽
餐廳以黑色裝修為主 型格而不失高調 主打玉子燒all day breakfast 我都係因為佢嘅玉子燒慕名而來🤣🤣見佢tea set都幾多選擇 有bagel、卷蛋等 但我都係覺得玉子燒最吸引🥺❣️輕玉子燒早餐 ʟɪɢʜᴛ ʙʀᴇᴀᴋғᴀsᴛ ($118)呢個set附送$42以下嘅飲品 價錢都算合理 但份量真係有啲少😂女仔想食light少少/作為tea嚟講還可以嘅 但晏晝就一定唔夠飽🤣不過佢仲有一款 會包埋香草豬肉腸同南瓜薯餅 可能會飽肚啲(?)🤔值得一讚嘅係佢嘅玉子燒的確嫩滑 而且幾厚身😋(更正一下 玉子燒份量係夠 但純粹係沙律菜真係太少 同埋塊酥種麵包真係超迷你lmao)飲品我揀咗焙茶鮮奶 呢個真係幾失望 飲落偏淡 而且有顆粒🥺❣️餐廳環境寬敞 都幾啱約埋朋友嚟傾下計 仲有音樂都幾舒服 都係大家聽開嘅廣東/台灣歌 有一首林宥嘉 加分!!🤣我今次嚟到咁啱wifi壞咗 本來想嚟做一陣嘢 呢到大大扣分🥺同埋感覺啲員工都不太友善 有種顧住自己傾計同圍威喂嘅感覺🤔我見夜晚有個女店員返工係比較好啲 會主動refill紙巾etc推薦指數:🌟🌟🌟【𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞: 3.5/5 𝐅𝐨𝐨𝐝: 3.5/5 𝐄𝐧𝐯

值得一讚嘅係佢嘅玉子燒的確嫩滑 而且幾厚身😋

飲品我揀咗焙茶鮮奶 呢個真係幾失望 飲落偏淡 而且有顆粒🥺

推薦指數:🌟🌟🌟
【𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞: 3.5/5 𝐅𝐨𝐨𝐝: 3.5/5 𝐄𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭: 4/5】

ғᴏʟʟᴏᴡ ᴍʏ ɪɢ ☞ sɪᴜ4ᴍᴀɪ_ɪɴᴛʜᴇʜᴏᴜsᴇ