2020-12-10 9438 瀏覽
去之前真係抱好大期望,個個都吹奏到咁好食,今次見餐廳做梗優惠like  社交平台就有79折優惠就試吓佢!放題分兩個時段收費,限時2.5小時!一坐低侍應就會送上刺身拼盤同燒肉拼盤,兩位以上就送新鮮波士頓龍蝦1隻。.📌刺身拼盤有海膽(不可添): 味道比想像中甜! 另外三文魚、油甘魚、八爪魚同帶子都幾厚,味道正常!但第二輪開始份量勁少🤦🏻‍♀️.📌 燒肉拼盤每款肉都標註咗標籤,每樣少少俾你試吓味,中意邊款可以無限encore。肉類無預先調味,調味料可以自己落。我個人比較中意「澳洲和牛肉眼」口感軟腍同埋「澳洲和牛西冷」肉味濃,油脂分佈幾靚!.📌天婦羅質素一般,但炸粉幾厚!炸物有大蝦,番薯,南瓜,茄子,榴槤炸彈同芝士年糕!芝士年糕幾煙韌, 芝士味濃,唔錯!.📌 串燒雞串,牛串,雞皮,雞軟骨,雞腎,任燒任食!質素一般 好重雪味❄️.📌 飲品有好多款清酒,梅酒,柚子酒,紅白酒,果汁,汽水,綠茶,紙包飲品,罐裝飲品!.📌鹽味枝豆好軟身唔好食.甜品雪糕:淨係食左Movenpick 雪糕,已經食唔落!.總括嚟講,食完放題個晚 #又痾又嘔 🤢🤮喊出嚟! 同行既朋友都表示佢食完都痾左幾次!食物質素一般,食物上得好

📌刺身拼盤

但第二輪開始份量勁少🤦🏻‍♀️

📌 燒肉拼盤

「澳洲和牛肉眼」口感軟腍
同埋「澳洲和牛西冷」肉味濃,油脂分佈幾靚!
📌天婦羅

📌 串燒

雞串,牛串,雞皮,雞軟骨,雞腎,任燒任食!
質素一般 好重雪味❄️
📌 飲品
📌鹽味枝豆

好軟身唔好食
甜品雪糕:

淨係食左Movenpick 雪糕,已經食唔落!
總括嚟講,食完放題個晚 #又痾又嘔 🤢🤮喊出嚟! 同行既朋友都表示佢食完都痾左幾次!食物質素一般,食物上得好慢,價錢仲要咁貴,79折後都要$4xx一位!所以我地都係絕對唔會回頭既🥲
食物:6.5/10
環境:7/10