2020-07-11 85 瀏覽
見屋企附近有呢個新套餐 個餐有四份前菜小食, 碟麻辣雞腳好入味好食成碟極速清碟。之後重頭戲係大大盤重頭戲刺身有六樣啲刺身 INCLUDE北寄貝,帶子,海魚刺身,生蠔,海膽同啲大大隻牡丹蝦刺身實在非常新鮮同甜味!淨係食刺身嘅嗰個盤就已經好抵食,擺盤好靚好吸睛。海膽超級新鮮超級甜同好食嘅海膽。THEN火焰燒雞佢係即叫即煮有哂火好過癮又惹味。之後就再上一個海鮮拼盤-深海郵輪 最重要成個海鮮拼盤係可以食完再叫 叫完再食不停咁樣refill. 啲鮑魚係超級極度新鮮好爽口佢係好大粒好豐厚口感彈牙吃到飽腹, 之後又會上新鮮手打嘅蝦丸墨魚丸炸物魚皮餃菜菇。所有打邊爐會有嘅嘢。佢啲牛同豬肉係厚切所以口感好唔一樣都算有肉味。我哋最後冇食甜品淨係飲咗幾包飲品因為已經得到好飽。我覺得呢到成個主題套餐好新鮮好開心,絕對冇諗過係有咁高質素, 食物種類多,質素很高!正價時段係7點半至九點半275蚊一位星期一至四唔使加一星期五至日就要加一.如果可以七點半之前入座或者九點半之後入座都只係199, 更加抵食!!!