第三站

Station 3 Cafe
2017-06-14 74 瀏覽
差不多十年冇黎過金雞,真意想不到這裡多左好多特色餐廳同cafe,station 3 cafe 好似不錯,上去沿路都有指示非常容易搵,入去光猛以白色沙發為主感覺簡潔高雅,裏邊仲有一間房給10數個班朋友私人空間聚餐。剛到時間尚早沒什麼人,坐咗一會開始滿場一原來呢度都好多人來個人比較喜歡珍貴食材嘅菜式所以點左🤣黑松露帶子鮮菌燴意大利飯,其實黑松露的氣味非常特殊,難以形容,這種特立香味令人一試難忘,突然傳來陣陣香濃的黑松露之外,看到帶子數量鋪滿整碟,食落鮮甜,鮮菌更是滲出淡淡牛油香味,口感也非常爽口,意大利飯的質感帶軟稔中帶點煙韌,飯粒吸收晒D白汁,非常清新美味。戴安娜花茶有四種花包括紫玫瑰花,紅玫瑰花,洋甘菊,薰衣草,薰衣草味道相對蓋過其他花香,飲落甘甘甜甜,清新解渴又有其功效,安定情緒,解憂鬱,改善失眠,舒緩頭痛最後覺得佢哋服務態度友善,環境舒服乾淨。飲品Menu名字亦相當特別,抵食值得一試
剛到時間尚早沒什麼人,坐咗一會開始滿場一原來呢度都好多人來

戴安娜花茶
戴安娜花茶