2018-11-17 538 瀏覽
荃灣出名美食多,好耐之前食過一次呢間,因為比較偏僻,都好少嚟呢邊搵食,今次嚟到就再食一次呢間鋪頭兩個人嚟到,叫咗一個漢堡同一個意粉蒜香藍鱈魚意粉,一上枱就聞到好香,意粉食落有少少硬,啱我口味,鍾意食腍意粉嘅朋友未必啱,魚肉比較細粒而且份量少,如果魚肉份量再多返少少就更好型男漢堡,漢堡中間嘅肉好juicy,亦唔會太鬆散,唔會一切就散。同其他漢堡唔同嘅係中間多咗隻太陽蛋,而且菜嘅份量亦比較多,令到個漢堡唔會太油膩。一啖咬落去食到包,肉,蛋同菜,口感好好。漢堡加嘢飲會送細薯條,唔洗另外叫。最後加埋杯鮮奶抹茶,抹茶味好農,食完漢堡再飲呢杯嘢飲就啱啱好。本身想試下呢到嘅咖啡,但又驚夜媽媽飲完瞓唔著,唯有下次早d嚟先再試唔。

兩個人嚟到,叫咗一個漢堡同一個意粉
蒜香藍鱈魚意粉

型男漢堡