2021-03-13 20 瀏覽
Dragon BBQ Bar (大埔).一行人黎飲下酒食下串燒,啤酒係最快到嘅食物😏飲飲下場面相當爆場,佢地示意因為得一個爐處理唔到咁多串燒所以去左隔兩條街另一間咁我地都無所謂,去左嗰到再叫一大堆串燒串燒選擇多 連牛腸白鱔呢啲item都有 鐘意食串燒既朋友一定要試當然仲有串燒必叫嘅茄子!雞泡魚干必叫 雖然份量唔係好多 但食落口感夠濃味,配啤酒係一流.Dragon BBQ Bar (大埔)大埔翠樂街11號美豐花園地下10號舖.—————————————————————-#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#foodblogger#hkfoodblogger#hkgirl#foodporn#hkfoodblogger#foodstagram#foodie#大埔美食#dragonbbqbar #dragonbbqbar大埔
Dragon BBQ Bar (大埔)

一行人黎飲下酒食下串燒,啤酒係最快到嘅食物😏

咁我地都無所謂,去左嗰到再叫一大堆串燒

當然仲有串燒必叫嘅茄子!

Dragon BBQ Bar (大埔)
大埔翠樂街11號美豐花園地下10號舖
—————————————————————-