2017-04-24 152 瀏覽
係朋友度打機打到天昏地暗...係佢屋企食完晚餐之後,係時候散band,各自歸家。經過一間糖水店,買左碗外賣返屋企食。買完之後拿拿淋揸車返屋企一邊品嚐一邊睇波。返到屋企衫都唔換就食,今次叫左一碗「鮮雜果黑糖天使麵」...個人黎講,完全覺得係一個伏黎,天使麵邊係咁粗?咁大條呢?呢個分明係黑糖粗!同個餐牌張相相比,可以話係走哂樣,睇佢啲相有士多啤梨、蜜瓜,但我個碗就無即係如果你係我買個時同我講明,而家個啲水果唔當造,要轉用其他水果,咁我可以理解,但我買個時乜都無同我講另外呢間店既服務員態度比我嘅感覺好懶散,完全無一種「歡迎光臨」嘅感覺比到我。呢間咁嘅糖水店,我真係唔會有下一次。

外賣自取