朋友仔話我知🚇旺角樂天大喜屋🤩更新咗Menu,有新嘢食🤤就當然要來試吓啦!今晚啲凍海鮮🦐咁精神,望落都食慾大增😋。各款刺身款式多😍,水準依然唔錯👍,新鮮甜美。久休復出嘅🏯和風吞拿魚🐟他他酸甜開胃,好啱我口味🥰,泰式虎蝦🦐配咗酸辣嘅泰式🇹🇭醬汁同埋生🧄蒜片,風味十足!而呢期🎊新推出嘅薄🔪切活立魚🐟就十分之鮮甜🤤,配埋特製醬汁同埋🌼菊花花瓣一齊食😋味道更加豐富!各款特色壽司🍣即係大家嚟呢度唔可以😎錯過嘅。熟食方面呢期都有🎊新嘢:皇牌燒乳鴿王👑同埋古法蒸🐟海龍躉王,乳鴿🦆外脆內軟好濃味,龍躉🐟鮮味又嫩滑,另外我亦都幾😍鐘意佢哋嘅🌱香草牛油🧈煮鮮大蜆,鮮甜美味。仲有呢個新出嘅家鄉🤤風味脆皮大腸🐖乾鍋十分有驚喜🤩,好香好入味😋,外皮好脆入面🥰肥美腍滑,正呀!各款串燒😍都係必食嘅。🇹🇭泰式咖哩🍛軟殼蟹🦀好似都係新推出嘅,軟殼蟹🦀炸得香脆,沾埋甜甜地嘅🇹🇭泰式咖哩🍛一齊食好滿足!金蒜蓉🧄粉絲蒸扇貝同埋黃金🔥焗開邊蝦🍤都係我幾欣賞嘅,十分之🤤鮮味。甜品🍮款式亦都唔少,我特別喜歡桃🍑味嘅 mochi,個皮好軟好煙韌🥰。食埋多款雪糕🍨雪條為呢餐劃上句號,滿足感😍爆燈!

今晚啲凍海鮮🦐咁精神,望落都食慾大增😋。

各款刺身款式多😍,水準依然唔錯👍,新鮮甜美。

各款特色壽司🍣即係大家嚟呢度唔可以😎錯過嘅。

各款串燒😍都係必食嘅。

食埋多款雪糕🍨雪條為呢餐劃上句號,滿足感😍爆燈!