2024-01-07 23 瀏覽
冬天來到,我除了喜歡吃火鍋之外,羊腩煲和雞煲我也很喜歡,這次找到一間可以任吃羊腩煲和雞煲之外,同時更可以任吃豬手煲的台式放題餐廳「等等Hea」現時做緊$399 買一送一,每位$199 就可以吃到以上3款煲之餘,還可以吃到多款台式小吃、台式仙草手工芋圓,和台式飲品、麵線和滷肉飯,100分鐘無限追加,加$28更可無限追加多款台式飲品,真係好抵食✨台式香辣雞煲選用新鮮三黃雞,炒入秘製麻辣醬料,配上指天椒和洋蔥,香辣又美味✨台南南乳豬手煲豬手嚴選皮肉均勻比例,每吃一口都充滿骨膠原,配上台灣出產的南乳醬,味道香甜十足,令人一試難忘✨秘製古早羊腩煲羊腩燜得軟腍入味,肥瘦適中,入口煙韌彈牙,配上正宗台灣江記腐乳,充滿酒香和香甜味,食完暖笠笠食完煲還可以追加火鍋配料打邊爐,美國肥牛、鴨血、澎湖花枝丸、台式水餃、爆汁貢丸、當然唔少得菜啦不夠飽肚?更可試試台灣西門町排隊名店阿宗麵線,建議加酸醋和阿宗辣椒醬更滋味,一小碗蚵仔滷肉飯更吃到台灣的味道👅最後要記得留肚試試台式仙草手工芋圓,非常滿足的一餐📢提提大家追蹤Waitwaithea 等等Hea 及 Mr.Crab大閘蟹教主、羊腩煲盆茶教主,上傳食物照片 t

✨台式香辣雞煲

✨台南南乳豬手煲

✨秘製古早羊腩煲
雙冬羊腩煲

不夠飽肚?

最後要記得留肚試試台式仙草手工芋圓,非常滿足的一餐

📢提提大家
追蹤Waitwaithea 等等Hea 及 Mr.Crab大閘蟹教主、羊腩煲盆茶教主,上傳食物照片 tag 小店及轉發內文
每位轉發即贈送無限任飲
台式飲品和汽水啤酒