2014-06-24 5045 瀏覽
同班朋友間中會去樓上Cafe玩, 今次就Book左呢度, 感覺超一流的!我地9個人去, 呢度有o的 "U"字型既枱夠坐晒咁多個人落去, 唔洗 "1"字型排開, 咁就方便傾計同玩card game! 呢度o的game有八至九成新, 所以玩得開心! 我地點左Party 餐, 每位$116, 有幾款飲品任飲, 我地點左芒果蜂蜜同檸檬柑桔, 成jar咁上, 自己斟黎飲, 飲完無限添飲, 剩係呢樣已經好抵讚啦!!! o的野任都OK, 芒果蜂蜜底下真係有層蜂蜜架! 真材實料!Cafe職員話我地人齊先黎野食, 我地同佢地講左人齊, 無幾耐就有得食! 炸薯角夠粗, 春卷咖哩角, 炸鹽酥雞, 日式煎餃子, 媲美高級餐廳質素, 份量又多, 大家一齊分享食物, 跟Cafe名"To-gather" (Together)好貼題!!!  個人最鍾意薯角同日式煎餃子, 餃子上面仲鋪滿紫菜同木魚乾郁郁下, 一o的都唔馬虎, 超好味! 炸得剛剛好, 脆卜卜! 賣相太華麗啦!! 見到真係嘩一聲!!!之後仲有好Fresh既沙律, 平衡返剛才食咁多炸野! 加西班牙燴飯同忌廉扭扭粉, 都好好味! 燴飯有鴨胸, 夠入味, 又大碟

之後仲有好Fresh既沙律, 平衡返剛才食咁多炸野! 加西班牙燴飯同忌廉扭扭粉, 都好好味! 燴飯有鴨胸, 夠入味, 又大碟!! 同枱的男生表示, 好少去Cafe可以食得飽, 為此相當感動! 最後加埋甜品, 加$10有芝士蛋糕/ 朱古力慕士蛋糕! 蛋糕都好正, 似係餅店買既咁好味! 好新鮮!! 成個餐食完好圓滿的感覺!!

素春卷 & 咖哩角
薯角