2021-12-24 284 瀏覽
同女朋友提早慶祝聖誕節,所以揀左呢間排名高而環境又唔錯既西餐試下浪漫氣氛必備既蠟燭,配搭餐廳昏暗既燈光,同窗外旺角既夜景,未食之前已經加分不少前菜叫左個沙律,為之後既卡路里打個底,份量唔少,全部材料食得出係新鮮同即場整,呢個價錢非常抵食手卷意粉,見好多評論推介所以叫黎試下,味道果然相當唔錯,面質彈牙,醬料濃味,冇咩地方可以批評西冷叫左medium,肉質幾嫩,牛味都ok,不過唔算好突出,反而個薯蓉驚艷到我,又滑又重牛油味,有衝動想奶個碟慢煮豬鞍扒,之前都有買過豬鞍扒返屋企煎黎食,果隻係彈牙,而慢煮就變左嫩,口感完全唔同,隻黑醋汁好味,甜酸可以非常好咁解左食左咁多肉之後膩既感覺打卡環節,火焰朱古力球,入面有朱古力布朗尼做底,上面放左雲呢拿雪糕,酒精味都幾重下,單食朱古力布朗尼會偏苦,加埋雪糕就平衡返有火又點少得冰,黎多個雪芭打卡,相比朱古力球,呢個就真係純甜品,中意食甜既應該會好爽整體表現非常令人滿意,無論食物質素定環境都係中上水平,服務上面因為人客比較多所以冇咁主動,不過出聲要求加水或者影合照都可以好快滿足到,所以非常推介大家去幫襯

華多夫沙律

意大利手卷意粉