2018-08-29 84 瀏覽
葵廣,大家第一時間係會諗起掃街,掃街係就係可以食到唔同種類既野,但好難確保都好食,係呢度竟然俾我搵到間好野食!麵食為主,價錢都唔貴,有少少野要留意返就係百味酸菜魚、百味鮮茄魚、百味鮮茄仲有家鄉紅燒肉米線都唔可以換湯底,我十分欣賞廚師有廚師既堅持!呢碗係珍寶百味過橋米線,我就加左酸辣同轉做淮山麵,淮山麵好幼身好入味,真心推薦!而且份量十足,咩配菜都至少有兩件,龍蝦丸係鮮味貴既個種(相信大家平時打邊爐就知有時會買到伏既龍蝦丸)皮蛋排得好靚,擺盤既分已加!朋友自選左麻辣同紅燒肉竹笙淮山麵,我食左啖紅燒肉!真係嘩左出聲,好好食!絕對係肥而不膩,入化即化。原來係葵廣都食都咁高水準既紅燒肉,太驚喜太開心太滿足!我好少讚成咁,絕不誇張!
麵食為主,價錢都唔貴,有少少野要留意返就係百味酸菜魚、百味鮮茄魚、百味鮮茄仲有家鄉紅燒肉米線都唔可以換湯底,我十分欣賞廚師廚師既堅持!
珍寶百味過橋米線
蒜香皮蛋
蒜泥白肉
皮蛋排得好靚,擺盤既分已加!
紅燒肉

2018-08-28