2016-04-20 3031 瀏覽
唔巧意思, 好似好耐冇寫食評, 生疏左好多今日男朋友仔又嚟接我放工, 我地都已經都好肚餓, 所以就系公司附近搵野食叫野食之前上網睇下人地有咩好介紹, 知道白玉皇鴿係佢地招牌菜之後, 即刻叫碟試下, 系中環呢d 地區$38一隻乳鴿真系好平, 食落有少少藥材味, 即刻覺得好養生, 而且裏面仲好juicy, 幾好幾好!另外, 又叫左個川汁皮蛋, 本人都幾中2食皮蛋, 佢整到成條金魚甘, 幾得意, 食落辣辣地, 都幾開胃, 識食皮蛋既都知, 靚皮蛋系會有雪花, 加埋溏心, 皮蛋lover會話正!!!跟住再叫多個松露香菇包, 其實我係俾佢既賣相吸引左, 好逼真, 好得意! 佢出面系菇樣, 裏面都係菇餡, 加埋松露, 變得好矜貴!呢間餐廳佢話就話係中式, 其實係中式crossover西式, 一d都吾老套, 如果以後諗唔到食咩, 都可以再食呢間
唔巧意思, 好似好耐冇寫食評, 生疏左好多
白玉皇鴿, 川汁皮蛋

松露香菇包