餐廳: 南角
資訊:

2024-04-05 149 瀏覽
今日路經九龍城,見間餐廳門面幾得意,就入去試吓。叫了一客煙三文魚忌廉芝士酸種多士,個名好吸引,點知嚟到,件多士好似食過咁,煙三文魚得薄薄4片,忌廉芝士好求其淨搽係多士中心,仲要係好少,咁諗住自己將忌廉搽開啦,但忌廉少到多士兩边都搽唔到,好似食齋多士咁。唔服氣,就上嚟睇吓有冇人放相片,睇吓係咪都係咁少,如果都係咁就算數,點知見其他人嘅唔係咁樣,我就問侍應點解我喱客係咁少料?淨係應我幫你問吓,點知無哂影,無再應我,當無聽過無事咁。。。搞錯,我真係好鬼谷氣,付相同價錢,但無同等質量食物,仲要無同你解釋,亦無一句唔好意思,咁做生意,唔怪之得之香港食肆越嚟越死。永遠唔再幫襯😡
永遠唔再幫襯😡
2024-04-04