2020-11-23 92 瀏覽
上次叫團購, 食完個白滑爽彈嘅白魚蛋之後, 今次要試佢嘅鴨翅~我之前一路放冰櫃冰住, 係早兩日放返落下隔雪住解凍~ 食之前就煲返,滾返熱嚟食~ 好方便呀!呢一年武漢肺炎都少咗出街, 呢間林昌記d嘢可以冰住, 做儲糧, 唔駛成日食公仔面~ 食鴨翅, 真係好豐富~ 熱咗成包翅之後, 一剪開個袋就已經香氣撲鼻, 好香嘅鴨味, 好正!!!! 倒出嚟勁多料呀,佢唔係d碗仔翅咁一pat芡汁咁, 佢頂多係羹咁,佢嘅杰係因為入面勁多料, 多到痴線, 食完勁飽, 又大碗, 真係好抵食呀 每一啖都係料, 當然有鴨絲啦, 仲有素翅,粉絲, 冬菇絲,木耳,果皮味, 花膠---係, 真係有花膠,雖然唔太多, 但係都真係唔少,好淋, 好有膠質~ 食完即刻靚咗. 我買嗰陣仲以為係鴨肉碗仔翅, 點知係咁多料嘅鴨肉羹, 超級飽,勁抵食,又好食!!!下次再買
好方便呀!

下次再買
2020-11-14
外賣送餐
$50 (其他)