2018-11-20 263 瀏覽
以前坤記真係好好食,老闆又好人,宜家醬汁又溝勁多水,浠到不得之了!做生意又唔老實!金輝D腸粉和醬汁好食好多!個案1.) 話說我買咗4條腸粉、2粒粉果、1串燒賣、2粒牛肉球。第一由於醬汁溝咗勁多水,叫阿姐加多少少醬汁,佢唔出聲黑曬面咁加咗半匙,之後佢用竹纖拮穿咗個袋,我叫佢加多個膠袋,因為穿咗,阿姐竟然話要多個膠袋就要加五毫!仲同我講話係政府要求嘅!我話:「我唔同你嘈了,一係你就同我換咗個膠袋佢!一係你就比多個膠袋我!一係我就唔買了!」阿姐聽到之後,黑口黑面掉個膠袋喺旁邊話:「要整就自己整!」個案2.) 家人最近去買腸粉時,每次都會買10蚊4條腸粉+2粒粉果,阿姐3次都詐詐帝話整多咗腸粉呀!要多2條啦!總結:我和家人以後都唔會再幫襯!!

總結:我和家人以後都唔會再幫襯!!
外賣自取