2020-06-22 5248 瀏覽
呢間簡直多人到有啲嚇親,夜晚九點上去一出𨋢,條走廊已經水泄不通,好彩友人有booking,如果唔係都唔知幾時先有得食😚👍🏻首先揀咩餐同湯底先,佢哋入咗單之後就可以用qr code落野,方便又有效,啲嘢嚟得快,上得齊,真係唔駛驚佢食你唔飽😆😆我地就揀咗$298澳洲極上和牛,呢個包含哂所有食物😋,湯底可以join番會員,就可以free番個鴛鴦湯底,台灣火鍋梗係要個麻辣啦,小辣都已經夠哂,再整個鴨肉就十足台灣了👍🏻👍🏻另外再配搭個牛骨湯,夠哂香濃等個湯滾既期間,可以出去整番碗肉躁飯,肉躁任加,好滿足🤤🤤啲澳洲和牛肉質軟嫰,充滿油香、牛肉粒咬極都有味、豬頸肉爽脆,十分過癮😚海產有鱸魚片,蝦,沙白,鯇魚片,有好多選擇,鱸魚片雖然唔滑溜,但魚味有,而且冇骨,都食咗唔少塊,蝦好新鮮好鮮甜,成晚都冇停手咁濟🖐🏻🖐🏻食到咁上下就出去拎埋啲菜食,全部用有蓋膠盒載住,包保衛生清潔呢度除咗啲汽水飲之外,仲有啲自家製茶飲,咁就唔怕肥,飲得放心🤣🤣最後整個靚甜品,透心涼,捧住個肚返歸了😘😘

等個湯滾既期間,可以出去整番碗肉躁飯,肉躁任加,好滿足🤤🤤

最後整個靚甜品,透心涼,捧住個肚返歸了😘😘