2021-04-30 1042 瀏覽
而間burger店係我第二次幫襯, 雖然位置真係幾偏, 但食過一次之後, 真係返唔到轉頭。佢地既漢堡係材料極多, 口感好豐富, 牛肉扒似係手打的, 形狀不規則, 牛肉味濃, 而且juicy最鍾意型男漢堡 ($64), 所有材料既配搭都好好, 又有肉味, 又有蔬菜既鮮甜爽脆, 就連我怕怕地既紅菜頭, 加埋一齊食都覺得唔錯, 加加加埋個流心蛋, 真係加分唔少, 成為我每次都心心念念想利食既漢堡。芝士蘑菇漢堡 ($58)都好好食,但因為型男漢堡太出色, 所以都唔係太記得, 如果鐘意食蘑菇既話都可以點。細薯條正價飲品就會送, 粗薯已經高分, 唯一少少失分係個茄汁太稀了。特濃花生奶昔 ($38)超好飲, 唔好花生既我都被吸引, 濃味之餘, 仲食到一粒粒既花生, 令人上癮, 一啖接一啖。
芝士蘑菇漢堡 ($58)
細薯條
特濃花生奶昔 ($38)
型男漢堡
芝士蘑菇漢堡