2022-04-21 52 瀏覽
這天來長沙灣有兩個目的地,第一是靚靚餐廳Boholic,第二是元州村勒杜鵑花隧道😊Boholic 位於長沙灣同荔枝角嘅中間位置,在一條住宅小街上。這天未到開門時間我哋就嚟到,都有好幾位客人在門口等緊了。入去坐低之後,感覺餐廳環境舒適,裝修及設計亦充滿民族風特色。餐牌上的選擇好多也好吸引。我哋點左一份主食+一份甜品+兩杯飲品賣相吸引,好驚喜有炸蠔😊 可口乾身,鬆化香脆,味道口感不錯。煙三文魚色澤鮮艷,味道鹹香,配合埋炒蛋一齊食好好味,餘韻持久😊香腸口感厚實,也很惹味😊有着淡淡的蛋香,質地軟綿綿,空氣感恰到好處。上層濕潤的Tiramisu漿及朱古力粉令到味道更加提升。一般情況下很少喝齋啡,但這個檸檬齋啡好夾,感覺清新爽快。士多啤梨味比牛油果味突出,感覺香甜,而牛油果令飲品嘅質感變得有一點點濃稠,令整體更幼滑😊呢度嘅食品飲品質素不錯😊加上柔和嘅環境,值得推介!🐒🐒 食飽後我哋就去元州村睇勒杜鵑花隧道🌸🍃🌿
這天來長沙灣有兩個目的地,
第一是靚靚餐廳Boholic,
第二是元州村勒杜鵑花隧道😊

餐牌上的選擇好多也好吸引。
我哋點左一份主食+一份甜品+兩杯飲品
皇牌Boholic全日早餐

賣相吸引,好驚喜有炸蠔😊

可口乾身,鬆化香脆,味道口感不錯。

香腸口感厚實,也很惹味😊
提拉米蘇疏乎厘班戟

Boholic    Secret

一般情況下很少喝齋啡,但這個檸檬齋啡好夾,感覺清新爽快。
Strawberry Avocado Smoothie

呢度嘅食品飲品質素不錯😊加上柔和嘅環境,值得推介!

🐒🐒 食飽後我哋就去元州村睇勒杜鵑花隧道🌸🍃🌿
皇牌Boholic全日早餐