相約朋友新界區郊遊完畢, 一齊搭返車出九龍搵食, 第一時間就諗到新商場K11 Musea 😌 六七點係非常之難搵食嘅時間, 好多間門口都排咗長長嘅人龍 😱 唯一似少人啲啲嘅就揀咗呢間… 朋友仔太肚餓, 以下嘅相全部都係分咗碟之後影嘅😅火焰尼斯吞拿魚沙律 ($128)有蛋, 豆, 生菜, 我最愛嘅黑橄欖 可惜冇影相.. 味道OK!!大蝦意粉 ($178)似乎都係多人叫嘅招牌菜, 有芝士, basil, 啲蝦幾新鮮 元氣精華 ($98)個中文名有啲好笑… 有芝士香腸, 煙肉, 小黃瓜, 炒蛋, 集合早餐嘅元素, 幾得意 海鹽朱古力香蕉冰雪世界 ($68)知道呢度最出名嘅係打印咖啡, 最多人打卡 但夜晚就真係唔想眼光光… 穩穩陣陣就叫咗杯朱古力, 朱古力配香蕉係絕配, 味道一般~冇影到餐廳內部嘅相, 其實佢裝飾幾特別, 好多同藝術有關嘅展品, 我覺得係適合打卡多過真係以美食掛帥 💁🏻‍♀️ 一試無妨!

朋友仔太肚餓, 以下嘅相全部都係分咗碟之後影嘅😅

火焰尼斯吞拿魚沙律 ($128)

有蛋, 豆, 生菜, 我最愛嘅黑橄欖
可惜冇影相.. 味道OK!!

大蝦意粉 ($178)

大蝦意粉

元氣精華 ($98)

Breakfast  Essentials

海鹽朱古力香蕉冰雪世界 ($68)

知道呢度最出名嘅係打印咖啡, 最多人打卡

海鹽朱古力香蕉冰雪世界

2020-10-24